Προφιλ

Η FORCE1 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα το 2012 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας αθλητικών ειδών στοχεύοντας να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Εισάγαμε το 2014, 104 νέα προϊόντα αλλά δε σταματάμε όμως εδώ. Πάνω από εξήντα νέα προϊόντα μέσα στη χρονιά θα διευρύνουν την γκάμα επιλογών σας και θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.

Η FORCE1 στηρίζεται στην ποιότητα και τη συνέπεια.

Τα προϊόντα μας είναι από υλικά ελεγμένα, πρώτης ποιότητας, ανθεκτικά και ελαφριά φτιαγμένα με τεχνολογία τρίτης και τέταρτης γενιάς. Η FORCE1 εγγυάται την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση όλων των συνθετικών και υφασμάτινων προϊόντων της για 3 μήνες και όλων των δερμάτινων για 6 μήνες, με την προϋπόθεση της σωστής χρήσης αυτών, ώστε και εσείς με τη σειρά σας να το εγγυηθείτε στους αθλητές σας.

Τα προϊόντα μας φτάνουν στα χέρια σας σε λιγότερο από 24 ώρες από την στιγμή της παραγγελίας σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Η ποιότητα και η συνέπεια έκανε εκατοντάδες προπονητές και Συλλόγους να εμπιστευτούν τη FORCE1.

Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-shop χονδρικής και λιανικής πώλησης (με χρήση προσωπικού ειδικού κωδικού) και να βρείτε τα προϊόντα και τις τιμές τους.

Η FORCE1 στηρίζει τις μεγάλες διοργανώσεις μαχητικών τεχνών που προωθούν τα αθλήματα μας ( δεκαεννιά διοργανώσεις μέχρι σήμερα) σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

1. GLADIATORS' NIGHT, Χαλκίδα
2. THE BATTLE, Αθήνα
3. SCORPION, Αθήνα
4. KIMBO, Αθήνα
5. THROW DOWN, Αθήνα
6. APOCALYPSE, Αθήνα
7. NO LIMITS, σε διάφορες πόλεις
8. THE ULTIMATE CHALLENGE, Αθήνα
9. VERSUS, Αθήνα
10. KING'S NIGHT, Ελευσίνα
11. MAX PAIN, Ρόδος
12. OLYMPUS FIGHT, Λαμία
13. WORLD KICKBOXING FEDERATION, Αθήνα
14. MAD DOG MUAY THAI, Κιάτο
15. APOLLOΝ OPEN CUP, Αλεξανδρούπολη
16. HERCULES CHALLENGE, Θήβα
17. BEST FIGHTER, Θεσσαλονίκη
18. HELLAS TOP TEAM CHAMPIONSHIP, Αθήνα
19. WAR GLOVES, Ηράκλειο Κρήτης 

 

Μετά τιμής
Τσάλας Τάσος

 

View the embedded image gallery online at:
http://force1.com.gr/index.php/el/profil#sigProId0d056b60d7

Προϊόντα